Cursus Nederlands op niveau A

Wat is het doel van Nederlands op niveau A?

Problemen met sollicitatiebrief schrijven, moeite met goede e-mails samenstellen? In vier bijeenkomsten word je getraind in het foutloos schrijven van brieven en e-mails. Na de cursus weet je zeker dat de werkwoordspelling in orde is. Staan de  juiste leestekens (punten, komma’s) op de goede plaats. Gebruik je de voorkeurspelling van het Nederlands (aaneen- of los schrijven van woorden, met of zonder hoofdletters). Hanteer je de  juiste verwijswoorden (die/dat/dit; wat/dat; hij/zij/het; jou/jouw; hen/hun).

Tijdens vier bijeenkomsten gaan we  in op:

1. Werkwoordspelling: tips and trucs
2. Leestekens op de juiste plaats
3. Voorkeurspelling van het Nederlands
4. Verwijswoorden en verbanden in je teksten

Tussen de bijeenkomsten in, stuur je teksten in die van feedback worden voorzien.
In de tussentijd kun je oefenen met behulp van online quizzes

Je docent en taalcoach  is Piet Kaashoek. Hij studeerde Nederlandse taal- en letterkunde, Algemene Taalwetenschap (UvA) en was 40 jaar verbonden als taaldocent op Fontys Hogeschool Journalistiek (Tilburg) en auteur van  meer dan 30 titels op het gebied van Nederlands, taal, journalistiek en geschiedenis.

Wie deelneemt begint met een online quiz waarin je kennis en toepassingsvaardigheden worden getest. Op deze manier krijgt je docent inzicht met welke niveaus hij te maken heeft.

Per bijeenkomst ben je gemiddeld 5 uur kwijt, met voorbereiding, cursus volgen, werk insturen en feedback verwerken. Samen zo’n 20 uur tijdens de cursusduur. In de cursusplanning houden we rekening met tussenperiodes van twee weken.
Aan het einde de cursus krijg je een certificaat van het instituut. 

De cursus Nederlands op niveau A kost  € 125, (online/offline: 2 sessies) en € 195,– (online/offline: 4 sessies)   Wie gebruik wil maken van persoonlijke, niet-groepsgebonden, begeleiding, betaalt een meerprijs. Samen met de docent maak je nadere afspraken en kun je in je eigen tempo aan het werk. 

© Copyright 2021 Bureaucontext.nl